Världens mest populära jackpottspel

Mega Fortune 

Mega Fortune är i princip NetEnts svar på Mega Moolah och är även den en av världens mest populära jackpottspel. Temat handlar om lyx och flärd, allt sådant som du kan köpa om du vinner jackpotten i det här spelet. Symbolerna föreställer allt från smycken till lyxbåtar och andra lyxobjekt. Med NetEnts hårda arbete så får du en snygg spelautomat som faktiskt gör att du vill ta hem vinsten. 

 

Det här är som sagt en titel som är minst lika känd och populär som Mega Moolah. Den har delat ut några riktigt stora vinster genom åren och har en progressiv jackpott som hela tiden blir större och större. Den når däremot inte alltid lika höga belopp som andra spelautomater, men det är definitivt livsförändrande summor. 

 

Hall of Gods 

Hall of Gods kommer också från NetEnt och är en spelautomat för dig som föredrar mytologi och gudar. Du får träffa gudar som Tor, Loki och Odin och samtidigt har du chansen att ta hem en progressiv jackpott under rundorna. 

 

Spelet håller en hög nivå och är också väldigt populär. Den har en ganska hög RTP, alltså return-to-player, på 95,5 %. Det här är ganska högt om man jämför med många andra spelautomater på marknaden med progressiva jackpottar. Bara det kan vara skäl nog att spela just det här casinospelet.